• There is always time to sparkle
Fraktfritt över 349kr

Om oss

En mor och son som kom på att vi ville starta ett företag tillsammans. Planerna tog fart redan i slutet av november 2019. Ett litet frö som såddes. Vi hade upptäckt ett miljövänligt glitter som vi ville se mera utav. Ett glitter som är 100 % plastfritt och biologiskt nedbrytbart, och som heter Pure Glitter. Då vi alltid varit en familj som pysslat väldigt mycket med glitter, insåg vi att vi måste sluta att använda oss av glitter som förstör vår miljö. För oss finns nu inget annat alternativ. Och vi bestämde oss för att vi i enbart skulle sälja 100 % Pure Glitter i vår webshop.  


Vi startade vårt företag i januari 2020 och hamnade mitt i Coronakrisen. Vi kände att vi ville vända på allt det negativa omkring oss. Glitter ger en känsla av fest och firande. Glädje och happiness. Spelar ingen roll om det är en hel grupp eller några få människor. Glitter är alltid kul att använda sig utav. Och det är nog ett av vårt främsta mål med vårt företag. Att kunna erbjuda glädje och lycka till våra kunder, och på köpet på ett miljövänligt sätt.


Vi har även bestämt oss för att börja i det lilla, där vi lär och utvecklas längs vägen. Rom byggdes inte på en dag. Vi känner också att vi inte vill rida på för höga hästar. Så nu i början skyndar vi långsamt. Vi är ett litet företag med litet kapital. Så vi börjar lite försiktigt med de färger som vi tror kommer säljas mest. Men vem vet vad som händer i framtiden...